بلاگ

شیلنگ های فشار قوی چیست؟ ویژگی ها و کاربردهای شیلنگ فشار قوی

برای انتقال سیالات پرفشار دسته‌ای از شیلنگ‌ها با نام شیلنگ فشار قوی مورد استفاده قرار می‌گیرند که در صنایع مختلف کاربرد فراوانی داشته و به مقاومت بالا در برابر عوامل بیرونی شناخته می‌شوند. این شیلنگ‌ها دارای ساختار بسیار متفاوتی نسبت به شیلنگ‌های عادی بوده و می‌توانند سیالات را با فشار بسیار بالا از یک نقطه به نقطه دیگر منتقل کنند. از جمله مهم‌ترین ویژگی‌های شیلنگ‌های فشار قوی می‌توان به انعطاف پذیری بسیار بالا، وزن سبک، کیفیت بالای بدنه، تحمل فشار بی نظیر و … اشاره کرد.

ساختار شیلنگ های فشار قوی

شیلنگ های فشار قوی از سه لایه مختلف تشکیل شده اند که در کنار هم به بالا رفتن مقاومت شیلنگ کمک می‌کنند. داخلی‌ترین لایه شیلنگ فشار قوی، از جنس لاستیک ساخته شده و در برابر فشار حاصل از سیال جاری داخل شیلنگ، مقاومت بسیار خوبی را از خود به نمایش می‌گذارد. لایه درونی شیلنگ در برابر واکنش های شیمیایی هم مقاوم است و هیچ تغییری در ساختار سیال جاری ایجاد نمی‌کند. قسمت میانی شیلنگ، لایه‌های به هم تنیده فولادی و لایه خروجی از جنس لاستیک ساخته شده است. لایه لاستیکی خارجی مانع از انتقال حرارت و فشار داخلی شیلنگ به دست شخص خواهد شد.

لایه بیرونی وظایف مختلفی را بر عهده دارد و علاوه بر کنترل فشار ورودی از سمت سیال، از بدنه شیلنگ در برابر آفتاب، مواد شیمیایی، ضربه و … محافظت می‌کند. هم چنین مشخصات کلی شیلنگ و اندازه آن هم بر روی همین لایه چاپ می‌شود تا خریدار به هنگام انتخاب بتواند با کمک این اطلاعات، بهترین گزینه را برای مصرف مورد نظر خود تهیه نماید.

ویژگی‌های شیلنگ های فشار قوی

  • انعطاف پذیری بالا
  • مقاوم در برابر مواد شیمیایی، فشار سیالات و …
  • مقاوم در برابر حرارت
  • توانایی انتقال انواع روغن و سوخت
  • مقاوم در برابر نور خورشید، شرایط محیط و …
  • وزن سبک
شیلنگ های فشار قوی در پمپ بنزین

کاربرد شیلنگ های فشار قوی

شیلنگ های فشار قوی نقش مهمی در کشاورزی و صنعت ایفا کرده و از آن برای امور مختلفی استفاده می‌کنند. در کشاوری می‌توان با کمک شیلنگ های فشار قوی، آب یا سایر سیالات را به بخش های دیگری از محیط منتقل کرد.

در صنایع پتروشیمی باید از شیلنگی استفاده شود که در برابر مواد شیمیایی و انواع محلول‌ها مقاوم باشد؛ در این شرایط بهترین انتخاب شیلنگ های فشار قوی است که می‌توانند به خوبی در صنایع پتروشیمی وظیفه خود را به انجام رسانند. شیلنگ های فشار قوی در سیستم پنوماتیک هم مورد استفاده قرار گرفته و به منظور جابجایی باد با فشار بسیار بالا، در داخل سیستم هیدرولیک از آن ها کمک می‌گیرند.

انواع شیلنگ های فشار قوی

شیلنگ‌های فشار قوی را می‌توان به طور کلی در دو دسته جای داد که هر کدام از آن‌ها زیر شاخه‌های مختلفی دارند.

  • شیلنگ فشار قوی صنعتی: شکل عمومی شیلنگ های فشار قوی، شیلنگ صنعتی نامیده می‌شوند که نسبت به نوع هیدرولیک، تحمل فشار کمتری داشته و برای مصارف عمومی مفید هستند. شیلنگ گاز، شیلنگ بنزین، شیلنگ هوا، شیلنگ روغن، شیلنگ مواد غذایی و … در دسته شیلنگ های صنعتی فشار قوی قرار می‌گیرند.
  • شیلنگ فشار قوی هیدرولیک: مقاوم ترین نوع شیلنگ فشار قوی، شیلنگ های هیدرولیک هستند که برای انتقال روغن و باد از آن‌ها بهره می‌برند. بافت سیم های داخلی این شیلنگ‌ها به شکلی است که می‌توانند هر گونه فشاری را تحمل کنند بدون آنکه دچار شکستگی یا پیچیدگی شوند. شیلنگ های فشار قوی هیدرولیک در چهار دسته شیلنگ یک لاسیم، شیلنگ دو لا سیم، شیلنگ چهار لا سیم و شیلنگ شش لا سیم تقسیم بندی می‌گردد.

در هر شیلنگ فشار قوی، قطر داخلی، تحمل فشار، طول، وزن و … متفاوت است و هنگام خرید تمامی این عوامل بر قیمت نهایی تاثیر گذار خواهند بود. برای خرید انواع شیلنگ فشار قوی با بهترین کیفیت موجود در بازار می‌توانید سفارش خود را از طریق سایت تهرانی مارکت ثبت کرده و یا همین حالا با کارشناسان فروش ما در مجموعه تماس حاصل فرمایید. تمام محصولات تهرانی مارکت با قیمت مناسب و جنس مرغوب در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *